Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütöttetek már ezékiel kenyeret?

Sütöttetek már ezékiel kenyeret?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy alapvetően lepénykenyér, de örülnék, ha kicsit jobban megkelne. Hogy szoktátok csinálni, hogy valamivel levegősebb legyen?

ápr. 26. 19:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem, és nem is tervezem. A szóját köszönöm, nem kérem. Számomra tilos. Nem allergia miatt, hanem a magas jódtartalma okán.
ápr. 27. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 scamdemic ***** válasza:
100%

Én lapos lepénykenyeret szoktam csinálni serpenyőben. Egy kis szódabikarbónát teszek bele, na meg olajat (általában szőlőmagolajat), ha kihagyom, kissé leragad. Lekvárral, gyümölcspürével vagy valamilyen mogyorókrémmel szoktam enni. Nem találom már a receptjét, úgy 10-15 éve találtam és nyomtattam ki.

Viszont találtam két rendes kenyeres receptet, ezekhez élesztő kell:

[link]

[link]


(1-es nem tudom, milyen szójáról ír, az Ezékiel lisztben nincs szója...)

ápr. 28. 01:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Hol írtam olyant, hogy a lisztben. A talált receptekben sz egyik összetevő.
ápr. 28. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!