Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen a jó lecso?

Milyen a jó lecso?

Figyelt kérdés

máj. 12. 16:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%

Hát, kinek milyen, az ízlések különbözőek.

Nekem szigorúan húsféle mentes, kb azonos arányban hagyma, paradicsom és paprika, megszórva őrölt chilivel, vagy ha van őrölt csípős füstölt paprikával, cukorral és friss kenyérrel

máj. 12. 16:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez tipikusan egy olyan étel, amire nincs konkrét recept, ahány ház, annyi recept. Ennek megfelelően általában mindenkinek az a jó lecsó, ahogy azt ő megszokta.

Ami az én ízlésemet illeti, hagyma nem tud túl sok lenni benne.

máj. 12. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim válasza:
6%
utálom. fel nem fogom, hogy képes valaki megenni
máj. 12. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak lecsókolbász ne legyen benne!

Szeretem körettel, rizzsel, tarhonyával, de még cigányosan, tésztával is.

máj. 12. 17:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Sok hagyma, jófajta kolbász.
máj. 12. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Számomra:

Füstöltszalonnás alap, annak a kiolvasztott zsírján van elkészítve a lecsó.

A paprikában van némi csípős paprika is, ne legyen elmebeteg módon csípős, de azért csípjen, mégse gyümölcsleves kategória...

A paradicsom kicsire legyen benne összekockázva. Nem szeretem, mikor hosszúra összepöndörödik a héja, gusztustalan, és szúrja a torkomat.

(A paradicsom meghámozását egy lecsóhoz, meg erős túlzásnak tartom, plusz még annyi tartása se maradna..)

A többi meg a szokásos.

máj. 12. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
87%
A sima lecsót nem szeretem annyira, de a tojásost imádom!
máj. 12. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
71%
Kinek milyen. Én olajon megfuttatom a hagymát, bele a karikára vágott paprikát, aztán amikor megpuhult mehet bele szintén felkarikázott paradicsom (feleannyi mint a paprika). Teszek bele lángolt kolbászt is. Tojásosan szeretem, de nem kavarom be az egészet, kiszedek annyit amennyi éppen elfogy és csak azt az adagot.
máj. 12. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:
máj. 12. 20:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
Arányokra kell vigyázni ne legyen túl paprikás mert akkor nagyon száraz.
máj. 13. 09:39
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!