Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek holnap? Mihez nem...

Mit főzzek holnap? Mihez nem kell semmi különleges hozzávaló, de egyszerű és finom?

Figyelt kérdés
ötletem sincs mi lehetne, nincs itthon semmi extra, amit fel kéne használni, alapok persze vannak. ti ilyenkor mit főztök?
2010. nov. 17. 15:28
 1/6 anonim válasza:
süss palcsintát ;) , nállunk mindenki imádja
2010. nov. 17. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:
tojás leves, rántott leves,paradicsom leves. Krumplis tészta, káposztás tészta, grizes tészta, lekváros tészta. Paprikás krumpli, tojáspörkölt tésztával, Saláták minden otthon található alkatrészből.
2010. nov. 17. 15:46
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Sült csirke krumplival vagy rizzsel.
2010. nov. 17. 15:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha van élesztő otthon: pizza. Ha nincs, nálam ilyenkor marad a paprikás krumpli esetleg rántott krumpli. Netán héjában sült krumpli majonézes tonhal salátával. Ha van tonhalkonzerved.
2010. nov. 17. 16:16
 5/6 Ritus116 válasza:
Cserászka,slambuc,öhön!:D
2011. dec. 8. 11:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Húsos tészta, borsópörkölt.
2014. máj. 14. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Írtok valami különleges, könnyű, finom tortareceptet?

Barátomnak szülinapjára (15.) nem tudom mit vegyek neki... így azt gondoltam hogy anyával sütök neki tortát.. de fogalmam nincs miylet.. jó lenne ha valami különleges lenne, jól nézne ki és persze finom lenne.. karamelles féleség.. (meg könnyen elkészítjető, de ez...

Milyen finom és olcsó, de mégis kicsit különleges, (úgymond ünnepi) ételek vannak?

Vasárnapra kellene egy finom étel, ugyanis névnapot tartunk és, hogy ne megint burgonyapüré legyen meg rántotthús kéne egy jó kis recept:D Előre is köszi:D:D

Milyen különleges muffint ismertek, ami finom is?

Mivel lehetne díszíteni, hogy gyönyörű szép legyen?

Mondanátok olyan süteményt, amelyet nem túl nehéz elkésziteni, de mégis finom? Amelyhez nem kellenek különleges hozzávalók?

Bálra készülünk és kell vigyünk süteményt, és azt szeretném, hogy anyukám helyett én süssem meg. Már sütöttem muffinokat,piskótát,zebrakekszet,raffaellot, pont ilyen egyszerű sütireceptre lenne szükségem, csak olyan amiből sok sok lesz :) Aki tud kérem segitsen! 16\l

14 éves lány vagyok. Mivel várjam haza anyukám? Valami könnyű kéne, finom, és kicsit különleges.

Sokat segítek a konyhába, szal ezért gondoltam h megbírkózom egyedül... olyasmiket már készítettem h rakott krumpli/karfiol stb. , rántott dolgok, püré, sült krumpli, majonézes salik...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!