Mit főzzek holnap? Mihez nem kell semmi különleges hozzávaló, de egyszerű és finom?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Barátomnak szülinapjára (15.) nem tudom mit vegyek neki... így azt gondoltam hogy anyával sütök neki tortát.. de fogalmam nincs miylet.. jó lenne ha valami különleges lenne, jól nézne ki és persze finom lenne.. karamelles féleség.. (meg könnyen elkészítjető, de ez...
Vasárnapra kellene egy finom étel, ugyanis névnapot tartunk és, hogy ne megint burgonyapüré legyen meg rántotthús kéne egy jó kis recept:D Előre is köszi:D:D
Mivel lehetne díszíteni, hogy gyönyörű szép legyen?
Bálra készülünk és kell vigyünk süteményt, és azt szeretném, hogy anyukám helyett én süssem meg. Már sütöttem muffinokat,piskótát,zebrakekszet,raffaellot, pont ilyen egyszerű sütireceptre lenne szükségem, csak olyan amiből sok sok lesz :) Aki tud kérem segitsen! 16\l
Sokat segítek a konyhába, szal ezért gondoltam h megbírkózom egyedül... olyasmiket már készítettem h rakott krumpli/karfiol stb. , rántott dolgok, püré, sült krumpli, majonézes salik...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!