Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A baconbe göngyölt májat...

A baconbe göngyölt májat olajban kell kisütni vagy sütőben?

Figyelt kérdés
Azt szeretném ha a bacon finom ropogós lenne rajta de nem tudom, hogy hogy kéne azt csinálni? Ha a sütőbe teszem akkor vajon ropogósra sül?
2011. jan. 17. 10:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
igen igen sütőben. jó ropogós lesz a szalonna.
2011. jan. 17. 10:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

én sütőben szoktam (kis csirkemellet is tesezk még bele)


leendő anyósom meg olajban szokta (kb 1 centis olajban)


finom mind2 verzió

2011. jan. 17. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Sütőben finomabb, de serpenyőben is kisütheted, csak úgy zsírosabb lesz.
2011. jan. 17. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

én is sütőben csinálom, addig kell sütni, míg a szalonna ropogós lesz, a májból pedig nem jön véres lé, ha megbököd

a májat ne sózd meg, a szalonna elég sós, ráadásul ha megsózod sütés előtt, kemény marad

2011. jan. 17. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én nyársra szoktam szúrni, és faszénen meggrillezem, vagy boronatárcsában körbesütöm, amit előtte kissé beolajozok.
2011. jan. 17. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Sütőben sütöttem, nagyon finom lett. :)
2011. jan. 18. 08:14

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!