Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Joghurt és/vagy túrótorta...

Joghurt és/vagy túrótorta tejszín nélkül! Lehetséges?

Figyelt kérdés

Már zsong a fejem a rengeteg recepttől, de mindbe kell tejszín! Ki lehet valahogy kerülni?

Kisfiam 1. szülinapjára kellene majd a recept!


2011. jan. 21. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Mért baj,ha van benne tejszín is? A túró és a joghurt is tejtermék!
2011. jan. 21. 20:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
2011. jan. 21. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem azzal van a bajom, hogy van benne tejszín, hanem azzal, hogy nem tudok tejszínt habbá verni.

Legutóbb egy tejszínes mandarin torta landolt a kukában, mert nekem egész egyszerűen nem megy a tejszín felverése...

Hiába hűtöm a tejszínt! Akár lassan, akár gyorsan verem, nem megy!

És nem szeretném a gyerek tortáját is a kukába hajítani, és az utolsó pillanatban torta nélkül maradni!

2011. jan. 21. 20:51
 4/9 A kérdező kommentje:
A nosalty-t már végig néztem...
2011. jan. 21. 20:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Itt egy túrótorta tojásfehérje-habbal: [link]


Vagy sült túró/sajttortákhoz mit szólsz? Azokhoz sem kell tejszínhab.


kicsit off: ajánlom a mindmegettét, a részletes keresőben kizárhatod a tejszínt a hozzávalók közül

2011. jan. 21. 20:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
Jó minőségű habtejszínnek fel kell verődnie.
2011. jan. 21. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi, a mindmegettét akkor jobban átnézem, ha lehet kizárni is!


Nem tudom mi számít jó minőségűnek, de eddig akár nevesebbet (Milli), akár nonamet próbáltam, egyik sem sikerült!

Nincs ezzel gond, beláttam, hogy ehhez béna vagyok... Inkább kihagyom a tejszínt!

2011. jan. 21. 21:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Akkor ezek közül a babapiskótás-banánosat ajánlom:-))


[link]

2011. jan. 21. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:

nagyon sokan használják a hulalát, nem tudom Te hogy vagy vele, lehet, hogy éppen ellenzője vagy. végülis egy növényizsír alapú cukrászati termék. az 100 % felverődik és stabil is marad.

jómagam tejiparos létemre sem tudom felverni a saját tejszínünket, a habszifonom pedig költözködéskor eltűnt...:))

2011. jan. 22. 06:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!