Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Paradicsomos húsgombóchoz...

Paradicsomos húsgombóchoz írja a recept a paradicsomlevet, az milyen legyen?

Figyelt kérdés

Úgy értem,emlékszem nagyanyám rakott el régen ilyesmit,naaagy üvegekben.

De a boltokban nem látok ilyesmit,csak ilyen konzervet,ami túl sűrű.


Az üdítőként árusított (Sió,stb..) dobozos paradicsomlé jó erre a célra?


2011. máj. 4. 09:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A konzervet vedd, lehet vízzel hígítani.
2011. máj. 4. 09:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 SzilKa ***** válasza:
100%
A 100%-os paradicsomlé (dobozos) is jó hozzá.
2011. máj. 4. 09:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a sűrített paradicsom a legjobb erre a célra, valahogy nekem erősebb paradicsomos íze van, mint a dobozos ivólének. A cukrot ne felejtsd ki belőle a főzés során.
2011. máj. 4. 09:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. máj. 4. 09:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, sűrített paradicsom konzerv. 3 liter vízhez, kb. 4 kis konzerv az az egészen pici, vagy egy nagy kell.

cukor, utána rántás hozzá és pici só.

2011. máj. 4. 09:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Utána rántás?Első a rántás, arra a sűrített pari, felengeded annyi vízzel, amennyi levet akarsz, pici cukor, só, fokhagyma, és ha forr mehet bele a gombóc.
2011. máj. 4. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem mindegy? Valaki így, valaki úgy..
2011. máj. 4. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!