Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marhahúst hogy kell kisütni?

Marhahúst hogy kell kisütni?

Figyelt kérdés
Kloffolni kell? Milyen vastag legyen a szelet? Mibe és meddig kell pácolni? Kislángon vagy hirtelen? Mennyi ideig? Nemrég 1.5 óráig sütöttem míg megpuhult, nem sok az egy kicsit?
2011. júl. 17. 08:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Minnél továdd sütöd annál keményebb lesz.
2011. júl. 17. 09:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:

bevallom, nekem nem megy. soha életemben nem sikerült még puha, omlós marhaszeletet sütni, igaz nem is gyakran vállalkoztam rá.

nekem mindig rágós lett, vagy kemény, mint a cipőtalp.

le is mondtam róla, maradok a marhapörköltnél:))

azért figyelem a válaszokat, hátha, valaki jó tippet ad..

2011. júl. 17. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 doboszoli ***** válasza:
Milyen része a jámbor állatnak?
2011. júl. 17. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:

Igazából minden süthető részére kíváncsi lennék.

Bevallom, azt sem tudtam hogy másképp kell a részeket pácolni, sütni.

2011. júl. 17. 21:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, klopfold ki, sózd be, majd 2-3 napig tedd pácba:

olaj, mustár, szemes bors, babérlevél keverékbe. Ha neylon zacsiba teszed, és "amikor arrajársz" (=benyúlsz a hűtőbe) egy kicsit összerázod. Persze a zacsik belerakhatod valami tálba, ha valahol lyukas, ne csöpögjön szét.

Átpuhul, ízletes lesz, bő forró zsírban hirtelen süsd ki.

2011. júl. 21. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Sót nem szabad a pácba tenni, mert elvonja a húsból a nedvességet, és kemény marad.
2011. júl. 21. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
így igaz! Sózni csak akkor szabad, ha puhára akarod párolni a húst.
2011. júl. 21. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!