Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől van az, hogy világosra...

Mitől van az, hogy világosra sül meg a lángos? Nem lesz piros. És mitől van az, hogy a jó élesztő nem habzik fel a langyos cukros tejben?

Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 17:42
 1/1 anonim ***** válasza:

a lángosnak szerintem nem is kell pirosnak lennie :D

az élesztő meg nem habzik, hanem inkább krémes lesz, cukrot kell tenni a tejbe, az segíti az "éledést" :D

2011. aug. 3. 18:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!