Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért van az, hogy a konyhába...

Miért van az, hogy a konyhába sok férfi be nem tenné a lábát, viszont amikor grill parti van személyes ügynek érzik hogy ők süssék a kaját?

Figyelt kérdés
valami ősi evoluciós örökség? :)
2011. szept. 2. 18:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
pl mert amikor otthon főz(ne), senki nem látja, de a kerti partin tud villogni mindenki előtt, hogy milyen házias (mert ott vendégek vannak)
2011. szept. 2. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert a napi főzés rohadt unalmas. viszont csak havonta egyszer élmény
2011. szept. 2. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/19 A kérdező kommentje:

havi egyszer tökfőzeléket is főzhetne gázrezsón azt mégsem... :)

Ha egyedül van is szívesen parazsazik nem csak a vendégeknél!

2011. szept. 2. 18:26
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is vonzódnak a nomád körülményekhez.azért pecáznak, vadásznak, bográcsoznak,tárcsánsütnek stb, de , ha azt mondanám apukám berántanád a főzeléket, úgy nézre rám, mint egy marslakóra:))
2011. szept. 2. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Jót derültem, utolsó, nálad a pont!
2011. szept. 2. 18:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/19 TOMAtm ***** válasza:
100%
bontsd le a terőt a konyha felet és onnantól azis nomád terület :)
2011. szept. 2. 20:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak többségének a fözés kreativ tevékenység és nem napi munka.
2011. szept. 2. 21:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Akkor is mi van?

A nő megveszi a húst, a nő bepácolja a húst, a nő előkészít mindent, a férfinak odaadja a húst, amíg süti a nő megterít, majd utána elmosogat, kint rendet rak a hús sütés után, stb. :D

2011. szept. 3. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/19 doboszoli ***** válasza:
100%

Sok férfitársam tartja magáról, hogy jól főz.

Azonban jelentős(nagyon jelentős) százalékunknál, ez kimerül a szénné égett flekken, marha erős lecsó, sápatag halászlé, esetleg odakozmált körömpörkölt "alkotásában".

A habarás és a rántás közti különbség, esetleg ezek elkészítése örök rejtély marad számukra. A bevásárlásnál is előfordulnak nagy "mellényúlások, akár mennyiségileg, akár fajtailag.

Szoktam volt morcos hangulatomban emlegetni a kosztosoknak, hogy vacsora nem a pálinka megivásával kezdődik, és nem szájunk megtörlésével végződik, mert előtte és utána még elég sok a tennivaló.

Természetesen akinek nem inge, járjon pólóban...

Drága Hölgyeim! Köszönjük, hogy vagytok nekünk, és segítetek elhitetni, hogy tényleg "tudunk" főzni (is)!!

2011. szept. 4. 19:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/19 anonim ***** válasza:
Kedves doboszoli, TE tényleg tudsz fözni, Veled nem csak elhitetni kell. Mindig érdeklödéssel olvasom a hozzászólásaidat, és még tanulok is belölük, pedig magam is elég nagy gyakorlattal rendelkezem, általános vélemény szerint jól fözök, és több, mint 40 évi mindennapos fözés mellett is meg hobbimnak tekintem.
2011. szept. 4. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!