Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tapasztalt háziasszonyok,...

Tapasztalt háziasszonyok, szerintetek ez a recept mennyire ad finom eredményt?

Figyelt kérdés

[link]

a maradék tejszínt, joghurtot, konzerves epret szeretném felhasználni, és erre akadtam


2011. szept. 13. 13:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A "csemege" szó hallatán valami süti féleségre gondoltam volna. A receptet elolvasva inkább joghurt féleség. Biztos jó lehet, ha szereted a fullra ázott zabpelyhet. Én a kekszet, babpiskótát és egyéb dolgokat se szeretem ha nagyon elázik. Olyan enyhén roppanós változatban az igazi.
2011. szept. 13. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Én is kb itt akadtam meg...Azt meg tudod tippelni, hogy ha sütőbe tenném, mi lenne a vége?:)Esetleg egy kis liszt hozzáadásával.

Valamennyire csak ragaszkodom ehhez a recepthez, mert ez az egyetlen, amivel el tudnám tüntetni a maradékokat, és azon kívül alig kell hozzá valami..

2011. szept. 13. 13:23
 3/11 anonim ***** válasza:

szerintem, ez ehetetlen


amúgy milyen maradékokat kell eltüntetned, inkább ajánlunk normális receptet

2011. szept. 13. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a joghurt meg a liszt nem fog összeállni csak úgy. A kefires sütihez (ami talán hasonló lenne)is vannak egyéb állomány javító hozzávalók.


ha szeretitek az ilyen tipusú dolgokat hát próbáld ki.


Én biztos valami egyszerű piskótát sütnék a tejszínhabot és az epret pedig a krémhez használnám fel.


Vagy a joghurt torta most jut eszembe. De abba is kell más dolog is mondjuk. Ennek a tetejét díszítésképpen megszórhatod zabpehellyel.

2011. szept. 13. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:

Ez reggelinek tökéletes, én is szoktam zabpelyhet főzni a fiamnak, reggelire.


Én most zabos sütit sütöttem, azt ajánlom inkább neked:

[link]


Alma helyett mehet akár az eper is, a joghurtot meg edd meg, szerintem :)

2011. szept. 13. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 A kérdező kommentje:

Tejszín, joghurt és eperkonzerv(persze felbontott) "maradt ránk" múlt hétről, és nem szeretném, ha ki kellene dobni őket.

Az a gond, hogy nemrég költöztünk, így az alapanyagok elég foghíjasan vannak jelen a (nemlétező) kamrában.

2011. szept. 13. 14:05
 7/11 anonim ***** válasza:

ezekből egy sütés nélküli joghurtos-tejszínes epertortát csinálj!


[link]

2011. szept. 13. 14:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
Te figyi! Akkor hajrá! Süsd meg, a felbontott eper konzervet úgyis ki kell dobnod, ha nem csinálsz belőle valamit. Egyébként meg nem lehet olyan nagyon rossz. Vagy a felfőzött joghurtba ne keverd bele a zabpelyhet csak fogyasztás előtt. Reggelire valóban kitűnő.
2011. szept. 13. 14:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a segítséget:)

A pozitív válaszokon felbuzdulva mégiscsak az "eredeti receptnél" maradok, legalább valami újat is kipróbálok egyúttal!

2011. szept. 13. 15:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Milyen lett?
2011. szept. 13. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!