Csokis túrós süti? Ötletek?

válasza:A krémhez a túrót villával összetörjük,cukorral,vaniliás cukorral és tejföllel simára keverjük.
A tejszínt felverjük, a túrót beleforgatjuk, és fél dl vízben feloldva hozzáadjuk a zselatint.
A szilárd túrókrém tetejére tálalás előtt villa segítségével olvasztott csokoládét csurgatunk.
(berácsozzuk, vagy csíkozzuk, de nem vonjuk be teljesen csokoládéval).
A tepsit is lemértem:23×35-ös amiben sütöttem.
Ja és beletettem a fél kg túrót, és kicsivel több cukrot a túróhoz. Nagyon fincsii :DD

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A munkahelyen csak vízforraló van. Itt a tél és a zacskós instant levesen kívül nem tudok más meleg kaját csinálni magamnak. Van ötletetek? A hideg szendvicseket meguntam. KÖSZI
gyümölcsök elhelyezése.. vagy valami kis extrás dolgot nem tudtok esetleg? vagy képeket is szívesen fogadok.. megköszönném! :) Anyukám szülinapjára lenne a torta 14/L
Arra gondoltam,hogy meg csinálom a hagyományos keksztekercs masszát,és datolyát,illetve fügét vagy valami aszalt gyümölcsöt raknák bele. Majd ugy formáznám,mintha kenyér lenne. lehetne szépen szeletelni: Ha van valakinek hasonló receptje ami ilyen gyümölcs kenyér...
Ha csokis muffint csinálok, és szeretnék tenni bele csokidarabokat, nem fog megolvadni? Vagy azt hogyan csináljam?
érettségire kérte a barátom:) a piskótára van receptem:egy nagyon finom kakaós piskóta de a töltelékre meg a tetejére nincs 5letem
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!