Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csokis túrós süti? Ötletek?

Csokis túrós süti? Ötletek?

Figyelt kérdés
Adott egy torta piskóta.Van még itthon tejszinem is.Meg még tudok venni hozzávalót ha kell.Segitsetek légyszi nincs ötletem:(És a Tesóm csokis túrosat kért:)
2011. okt. 8. 15:28
 1/2 anonim ***** válasza:
85%

A krémhez a túrót villával összetörjük,cukorral,vaniliás cukorral és tejföllel simára keverjük.

A tejszínt felverjük, a túrót beleforgatjuk, és fél dl vízben feloldva hozzáadjuk a zselatint.

A szilárd túrókrém tetejére tálalás előtt villa segítségével olvasztott csokoládét csurgatunk.

(berácsozzuk, vagy csíkozzuk, de nem vonjuk be teljesen csokoládéval).

A tepsit is lemértem:23×35-ös amiben sütöttem.

Ja és beletettem a fél kg túrót, és kicsivel több cukrot a túróhoz. Nagyon fincsii :DD

2011. okt. 8. 15:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Túrórudi torta (bár a piskóta elvileg kakaós)

[link]

2011. okt. 8. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Milyen meleg kaját tudok készíteni, ha csak vízforralóm van? Ötletek?

A munkahelyen csak vízforraló van. Itt a tél és a zacskós instant levesen kívül nem tudok más meleg kaját csinálni magamnak. Van ötletetek? A hideg szendvicseket meguntam. KÖSZI

Gyümölcstorta ötletek?

gyümölcsök elhelyezése.. vagy valami kis extrás dolgot nem tudtok esetleg? vagy képeket is szívesen fogadok.. megköszönném! :) Anyukám szülinapjára lenne a torta 14/L

Keksztekercs jó lehet igy? Ötletek?

Arra gondoltam,hogy meg csinálom a hagyományos keksztekercs masszát,és datolyát,illetve fügét vagy valami aszalt gyümölcsöt raknák bele. Majd ugy formáznám,mintha kenyér lenne. lehetne szépen szeletelni: Ha van valakinek hasonló receptje ami ilyen gyümölcs kenyér...

Csokis muffin ötletek?

Ha csokis muffint csinálok, és szeretnék tenni bele csokidarabokat, nem fog megolvadni? Vagy azt hogyan csináljam?

Csokis banános torta ötletek?

érettségire kérte a barátom:) a piskótára van receptem:egy nagyon finom kakaós piskóta de a töltelékre meg a tetejére nincs 5letem

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!