Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A rizskoch-nak milyen állagúna...

A rizskoch-nak milyen állagúnak kell lennie sütőbe tevés előtt?

Figyelt kérdés

Sztem túlzottan hígra sikerült, mert mikor hozzákevertem a felvert tojásfehérjét, akkor az tovább higította.

nem tej szerűnyilván ,inkább olyan tejföl sűrűségűnek mondanám.. éppen benn süldögél.. Sütébenmeg fog szikkadni? keményedni? és meg fog pirulni a teteje?

vagy előfordulhat hogycsak forr csomó ideig és off?



2011. nov. 9. 19:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
igen.. sokan. egyébként egy egyszerű laskazőőőőd tepsiben csináltam:D
2011. nov. 11. 10:04
 12/12 anonim ***** válasza:

:D

Meghoztad a kedvem olyan rég ettem, lehet készítek maj' mindig van vmi más.:)

2011. nov. 11. 22:37
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!