Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készül a rácsos sütemén...

Hogyan készül a rácsos sütemény a pékségekben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!


Van többféle receptem is, amiből rácsos sütit tudnék csinálni, de azok nagy tepsi méretűekre vannak tervezve, és nem is igazán olyanok állagra, mint amilyet szeretnék.

Azokra a rácsos dolgokra gondolok, amik ilyen 20x10 cm méretűek kb, és túróval vannak töltve, vagy akár csirkemájjal, mákkal stb stb.

Próbáltam már készíteni, de vagy kemény a tésztája, vagy lapos marad sütés közben. A pékségben meg olyan szépen fel vannak dagadva, lágy a tésztájuk.

Tudnátok ilyen receptet mondani nekem? Előre is köszi!:)


25/F


2012. febr. 8. 08:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
képet linkelhettél volna, de szerintem ezek hajtogatott vajas tésztából vagy méginkább hajtogatott élesztősből készülnek
2012. febr. 8. 11:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

Ilyesmire gondoltam:


[link]


Nálunk a pékségben kicsit rövidebbre sütik, nem ilyen hosszúkásra.

2012. febr. 8. 15:14
 3/4 anonim ***** válasza:
leveles tészta
2012. febr. 11. 07:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

ahogy mondtam, hajtogatott élesztős vagy vajas tészta, a rács pedig ilyen görgős rácsozóval készül, amit csak végig kell görgetni a tésztán, bevagdossa és szét kell húzni picit:

[link]

2012. febr. 11. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!