Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A cukrászok milyen krémekből...

A cukrászok milyen krémekből csinálják a fekete erdő tortát és a meggyek a tetején mitől lesznek olyan roppanósak?

Figyelt kérdés
A rétegeket hogyan pakolják egymásra?
2012. febr. 19. 13:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Az eredeti fekete erdőnek még a töltése is más mint az ismert. Felvágva így néz ki

[link]

Illetve mi friss meggyel díszítettük. Gondolom ahol te ettél ott kandírozottat tesznek rá.

A krémek:

Tejszinhab+zselatin

Tejszinhab+csokoládé

Megybeföttből főzött zselé.

Ezeket nyomózsákból kell körkörösen, váltogatva minden rétegbe betölteni

2012. febr. 19. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!
2012. febr. 19. 17:19

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!