Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sima durva szemű asztali...

Sima durva szemű asztali sóból is csinálhatok a tyúknak sóágyat, vagy muszáj tengeri só? Nem lesz nagyon sós? Milyen fűszerekkel ízesítsem? Nincs főszersóm.

Figyelt kérdés

2012. ápr. 8. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Én mindig azzal készítem, és fűszert sem teszek bele, natúran sütöm.
2012. ápr. 8. 15:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Természetesen, fűszerezni nem kell, s nem lesz nagyon sós. A tyúkot azonban darabold fel és a bőrös részével felfelé rakd a sóra. Ha egyben hagyod, a sütés közben kiváló nedvesség a hasüregében összegyűlik, kellemetlen lesz az íze, s nem is olyan gusztusos. Sok sikert és jó étvágyat!
2012. ápr. 8. 17:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
53%

dehogy kell tengeri só, bár minden só eredendően tengeri...

sima asztali sóra tedd, esetleg a belsejét egy kis majorannávan dörzsöld be. ha egyben sütöd, félidőben fordítsd meg, akkor kifolyik az esetleges nedve.

de darabokban is meg lehet sütni. nem lesz nagyon sós, pont jó lesz:)

2012. ápr. 8. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2012. ápr. 8. 17:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Még nem hallottam, hogy ezt tyúkból készitik. Én csak csirkével hallottam a receptet.
2012. ápr. 9. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!