Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Horgászni és sátrazni megyünk,...

Horgászni és sátrazni megyünk, remélhetőleg meleg lesz, de szeretnék valami sütit vinni ami nem olvad, nem romlik meg a melegtől, muffin nem jó mert azt már más csinál! :S Mi a tippetek erre? Kezdő vagyok a konyhában! :S

Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 16:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Pogácsa, pite, rétes, bármilyen piskóta v kevert tészta, linzer
2012. máj. 21. 16:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha édes lesz már, akkor csinálj sósat, pl. sajtos rudat.
2012. máj. 21. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:

meggyes piskóta.

almás porlós.

katonagomb. [link]


kókuszos keksz.

vagy esetleg palacsinta?

2012. máj. 21. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket! Azért nem akartam sósat mert félek hogy kiszárad másnapra nagyon! Mert korán megyünk és előtte este kellene megcsinálnom!
2012. máj. 21. 16:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha jó a recept és zárt edényben tárolod akkor nem fog kiszáradni a pogácsa
2012. máj. 21. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
Bögrés-mákos (fel lehet dobni egy kis dióval is)
2012. máj. 21. 16:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim válasza:

milliárd féle muffin van.

kérdezd meg, milyet csinál, és te csinálj másfajtát. egyszerű.

2012. máj. 21. 17:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen helyen a sósnak nagyobb lesz a keletje, mint az édesnek. Horgászás közben inkább söröznek a fiúk, ahhoz viszont a sós-sajtos pogi jobban fog csúszni. Légmentesen lezárható dobozban, ha még egy kicsit meg is szárad, annál inkább keletje lesz.
2012. máj. 21. 17:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:

csatlakozom a sósakat ajánlókhoz:)

egy könnyű recept: sós-sajtos-ropogós

30 dkg liszt, 25 dkg margarin vagy 20 dkg zsír, 10 dkg reszelt sajt, 6 ek. hidegvíz, 1 ek. 10 %-os ecet, teáskanál só.

összegyúrni, fél órát pihentetni, 1 centisre kinyújtani, majd derelyevágóval 1 centis csíkokra vágni, amelyeket 4-5 centisre darabolni.

tojással lekenni, reszelt sajttal, köménymaggal, szezámmaggal lehet megszórni.

forró sütőben aranysárgára sütni.

az ecettől szép magas lesz, sokáig eláll,nagyon finom. én eleve dupla adagban szoktam sütni.

ne rakjuk szorosan a tepsibe, mert sülés közben megnő. jó sok lesz belőle, igazi finom sör,-borkorcsolya, rágcsa.

nekünk ez a háziropi:)

2012. máj. 21. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:

sós muffinok is vannak, én szoktam krumplis-baconos-sajtosat, pizzásat, zöldségeset sütni.

sokszor nagyobb keletje van, mint az édesnek.

2012. máj. 21. 19:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!