Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell kínai pirított...

Hogyan kell kínai pirított tésztát csinálni?

Figyelt kérdés
Interneten már néztem recepteket, de nekem sosem lesz olyan szép barna, mint amilyennek lennie kéne, ráadásul az ízvilág sem jön vissza. Van aki tudna valami tuti tippet adni? Most így délutánra szeretnék valami egyszerűt összedobni és ezt kívántam meg.:))
2012. máj. 24. 14:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Sok szójaszósz kell bele. Nekem meg az a bajom vele, hogy ha mi csinálunk akkor a tészta a zöldség és a hús is jó sötét barna lesz.
2012. jún. 27. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!