Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen könnyen elkészithető...

Milyen könnyen elkészithető diós süti receptet ismertek?

Figyelt kérdés
Kaptam 1kg diót és sütni szeretnék valami finom diós sütit.
2008. ápr. 27. 11:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ez 1 nagyon jó recept!kb 10 perc összeállítani és a sütés is kb 10-20 perc.

Bögreméretes:

Hozzávalók: 1 bögre liszt,1 bögre cukor, 1 bögre tej, 1 bögre darált dió, 1 egész tojás, 1 evőkanál sertészsír,1 csomag sütőpor.Mindezt simára keverjük,s kizsírozott,lisztezett tepsiben megsütjük.Amikor kihűlt lekvárral is megtölthetjük vagy csak porcukorral megszórjuk.Mákkal is ugyanígy elkészíthető.

Jóétvágyat,nagyon fini süti :-))))

2008. ápr. 27. 14:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! A jövöhéten meg is sütöm.
2008. ápr. 27. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Könnyen elkészíthető süti? (KÉPPEL)

Valami jól bevált, finom (édes), könnyen elkészíthető süti kellene képpel. Linkelhettek is:) Azt hozzátenném, hogy 13 éves lány vagyok. :))

SOS. ~ Egyszerűen elkészíthető szilvás süti? Vagy akármi ami egyszerű? ~ SOS.

Amit kezdő szakács is megtud csinálni :) De minden érdekel ami nagyon egyszerűen elkészíthető! (Kivéve bögrés süti) Holnapra kéne csinálnom! Köszi!

Milyen könnyen elkészíthető süti recepteket tudtok?

Írnátok/linkelnétek nekem olyan süti recepteket, amikhez nem kellenek extra hozzávalók, hanem annyiból is elkészíthetők, amik egy átlagos háztartásban vannak otthon? (Így gondolom kakaós süti receptek előnyben, de bármire nyitott vagyok.) Nem vagyok egy konyhatündér,...

Villámgyorsan elkészíthető krémes süti recepteket ajánlanátok? Lehetőleg olyat, amit nem kell sütni!

Kérlek, már kipróbált recepteket írjatok,mert a netes receptekben nem igazán bízom!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!