Milyen könnyen elkészithető diós süti receptet ismertek?

válasza:Szia!
Ez 1 nagyon jó recept!kb 10 perc összeállítani és a sütés is kb 10-20 perc.
Bögreméretes:
Hozzávalók: 1 bögre liszt,1 bögre cukor, 1 bögre tej, 1 bögre darált dió, 1 egész tojás, 1 evőkanál sertészsír,1 csomag sütőpor.Mindezt simára keverjük,s kizsírozott,lisztezett tepsiben megsütjük.Amikor kihűlt lekvárral is megtölthetjük vagy csak porcukorral megszórjuk.Mákkal is ugyanígy elkészíthető.
Jóétvágyat,nagyon fini süti :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Valami jól bevált, finom (édes), könnyen elkészíthető süti kellene képpel. Linkelhettek is:) Azt hozzátenném, hogy 13 éves lány vagyok. :))
Amit kezdő szakács is megtud csinálni :) De minden érdekel ami nagyon egyszerűen elkészíthető! (Kivéve bögrés süti) Holnapra kéne csinálnom! Köszi!
Írnátok/linkelnétek nekem olyan süti recepteket, amikhez nem kellenek extra hozzávalók, hanem annyiból is elkészíthetők, amik egy átlagos háztartásban vannak otthon? (Így gondolom kakaós süti receptek előnyben, de bármire nyitott vagyok.) Nem vagyok egy konyhatündér,...
(nem igazán vagyok a konyhában jártas)
Kérlek, már kipróbált recepteket írjatok,mert a netes receptekben nem igazán bízom!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!