Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marhapörköltbe melyik vörösbor...

Marhapörköltbe melyik vörösborral öntsem fel? Szäraz? Felszäraz? Vagy mindegy?

Figyelt kérdés
2013. febr. 21. 15:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Testes száraz vörösborral.
2013. febr. 21. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 doboszoli ***** válasza:

Igen, szárazzal.

De nem felönteni, hanem a főzés vége előtt pár perccel hozzáadni, egyet forr, és kész.

Szerintem.

2013. febr. 21. 15:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2013. febr. 21. 15:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Milyen füszereket tehetek bele ?
2013. febr. 21. 15:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Én semmi extrát nem teszek bele. alap a hagyma,só, jó minőségű pirospaprika, egy kicsi bors, őrölt kömény.

Ami talán mások számára szokatlan a végén teszek bele mondjuk 2 kockacukrot,(pörköltmennyiségtől függően) ami összeboronálja a főszerek ízharmóniáját.

2013. febr. 21. 16:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 bumbi02 ***** válasza:
Babérlevél, borókabogyó az én meglátásom/ízlésem szerint mindenképp . Borból pedig - ha nagyon lehet válogatni - akkor bikavér.:)
2013. febr. 21. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!