Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen főztök, és milyen...

Milyen főztök, és milyen sütit csináltok Húsvétkor?

Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 20:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Nállunk húsleves + töltött káposzta lesz a menü, és ma csináltunk màkos, extra csokis beiglit:)
2013. márc. 29. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Holnap kérm leves lesz, este sonka. Van zserbő, piskótatekercs, és holnap csinálok diós-vaníliás szeletet. :)
2013. márc. 29. 20:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

huhh, szóval

tyúkhúsleves (amúgy is náthás vagyok, direkt jó)

Vasárnap délben anyukámnál leszünk, oda hagyományosan én viszem a kocsonyát.

Vacsorára lesznek vendégeink, holnap már sütök sörben oldalas, csípős császárszalonnát, frissen pedig mustáros tarja, tojáskrémmel töltött csirkemell lesz, hozzá krumplisaláta és zöldsaláta. És lesz főtt illetve nyers sonka.

Másnap haláli nyugi, fekvés, maradékok.


Sütemény lesz mazsolás kalács, babapiskótás mézes, lányom süt nyuszi alakú linzert és zebra-kockát.

2013. márc. 29. 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

Ketten élünk párommal,vasárnap elutazunk,hétfőn csinálok kacsasültet párolt káposztával és krumplipürével,utána pedig nutellás tortát:


[link]


Vasárnap este mikor hazaérek megfőzöm a sonkát és hétfőn azt vacsizzuk tormával,tojással,retekkel,sajtokkal.

2013. márc. 29. 21:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 doboszoli ***** válasza:

Miután húsvét ide, húsvét oda, a gyomor "kapacitása" nem változik, nem bonyolítjuk túl.

Most gyújtottam alá a tegnap összerakott töltött káposztának, ez adja az ünnepi menü vázát.

Holnap kacsatestből, marhából, sertésből húsleves, ill. a sonka megfőzése. Hétfőre a "maradékok", plusz sonka, kaszinótojás, francia talpon, ha mégis valakit ide enne a fene. Horgászni mentünk volna, de ebből valószínűleg nem lesz semmi, az időjósok szerint.

Az édesség a nejem reszortja, fogadok mindent..

2013. márc. 30. 05:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem a gyomor kapacitása változik, de nagyon sokan fogadnak vendéget. Akkor meg nyilván nem elég a hétköznapokban főzött mennyiség, illetve ha már sokat kell főzni, inkább többfélét készítek, keveset.
2013. márc. 30. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!