Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell nagyon finom rántott...

Hogy kell nagyon finom rántott májat készíteni?

Figyelt kérdés
2008. jún. 14. 09:44
 1/4 anonim válasza:
100%
Szia! Áztasd be előtte tejbe legalább 1-1/2 órára és ne sózd le mielőtt bepanírozod csak ha kisütötted. Jó étvágyat!
2008. jún. 14. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
semmi képpen ne sózd be elöre attol megkemßenyedik, semmilyen májas ételben a májat nem szabad sózni a fözés, sütés elött.
2008. jún. 14. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
1-2 órára áztasd be tejbe,amibe fokhagymát reszelsz!panir előtt ne sózd,csak ha kivetted az olajból!jóétvágyat!
2008. jún. 14. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket :)
2008. jún. 14. 22:07

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!