Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy keszititek a tojäsos...

Hogy keszititek a tojäsos pärizsis tesztät tenni kell alä egy fej vöröshagymät?

Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 13:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam alá.

Ha kifő a tészta egy nagyon kis olajjal összekeverem aztán a tojást és a párizsit összekeverem a gáz fölött a tésztával amig összesülnek a dolgok.nem marad nyers a tojás.só,bors persze de hagyma nem kell.

2013. máj. 31. 14:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Én másképp:) én dinsztelek egy kis hagymát, azon megpirítom a csíkokra vágott párizsit. van amikor zöldséget is teszek bele. közben kifő a tészta, amit összekeverek a párizsis raguval. a tojásokat felverem, elkeverem a tésztával, majd vajazott jénaiba terítem.

tejföllel is megkenem, és reszeltsajttal megszórom.

így sütöm sütőben a sajt pirulásáig.

nekünk így ízlik, finom szaftos marad, a teteje meg ropogós.

persze sokmindennel lehet még variálni, ezt a tésztás-tojásos egytálat.

egyébként sütő híján serpenyőben is össze lehet keverni, csak akkor kicsit más lesz az állaga.

2013. máj. 31. 17:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!