Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az egész csirkét, hogy jobb...

Az egész csirkét, hogy jobb sütni, ha egyben hagyom vagy ha mellénél félbe vágom és kiteritem? Ízben és állagban van valami különbség?

Figyelt kérdés
2013. nov. 14. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Ízlés kérdése. Egészben mutatósabb, de én elvágva jobban szeretem, mert akkor a belső oldalát is meg tudom pirítani.
2013. nov. 14. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
hagyd egyben.viszont belül is fűszerezd meg.én úgy szoktam hogy sülthúsfűszer és beledugok 2 hagymát félbevágva.isteni íze lesz
2013. nov. 14. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha egyben sütöd, tovább tart és kevésbé fűszerezhető.
2013. nov. 14. 13:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Én egészben szoktam sütni és a hasába teszek fűszereket. Pl. fokhagymát, rozmaringot, citromot.
2013. nov. 14. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint, ha másként daraboljuk, más az íze is. De akár így, akár úgy, mindig nagyon finom tud lenni!
2013. nov. 14. 15:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem félbevágva jobb.Jól megpirul.Mi tölteni is így szoktuk,kettévágjuk és úgy megy bele a töltelék.Jó ropogósra pirul a teteje.
2013. nov. 15. 23:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!