Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szendvicskrem "receptet"?...

Szendvicskrem "receptet"? Minel tobb fajtat

Figyelt kérdés
koszonom
2010. jan. 16. 09:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Tojásos-májkrém: A főtt tojásokat és a vöröshagymát lereszeled, majd hozzákevered a kenőmájashoz, amit előtte margarinnal kikevertél. Mustárral, sóval, borssal ízesíted. Pirítóssal isteni.


Körözött: Tejfölt összekevered a túróval és az apróra vágott vöröshagymával, pirospaprikával megszórod, sóval, borssal, köménnyel ízesíted.


Krumplis-sajtos szendvicskrém: Pár szem főtt krumplit összetörsz, tejföllel kikevered, majd tömlős sajtot adsz hozzá. Sóval, borssal, őrölt köménnyel ízesíted.

2010. jan. 16. 09:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó recepthez, még reszelt sajtot is tehetsz.
2010. jan. 16. 09:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
az én kedvencem: reszelt répa, ugyanannyi reszelt trapista sajt, 1-2 gerezd reszelt fokhagyma, só és annyi majonéz, hogy krémes legyen az állaga. Isteni pirítóssal és nagyon egészséges!
2010. jan. 16. 09:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
padlizsánkrém: 1 mikróban puhára sült padlizsán, reszelt vöröshagyma, só, majonéz.
2010. jan. 16. 09:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim válasza:
100%
Én csak meg szoktam darálni a maradék felvágottakat, párizsit, szalámit, ami van. Főtt tojással, sóval, borssal, fokhagymával és mustárral összegyúrom és állni hagyom 1 éjszakát a hűtőben.
2010. jan. 16. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim válasza:
100%

Jajj:D Pont a tojásos májkrémet meg a padlizsánkrémet akartam írni. :D Én is szoktam olyanokat csinálni.

Azokat próbáld ki mindenképp. Nagyon finom kosztok. :D

2010. jan. 16. 10:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 igabcsy ***** válasza:
100%

Én csak kencének hívom, de mondhatjuk sajtkrémnek is.


25 dkg fetasajt

2-2,5 dl olívaolaj

2 gerezd fokhagyma

2 mokkáskanál bazsalikom

2 mokkáskanál oregánó

1 mokkáskanál rozmaring

1 mokkáskanál erőspista

só nem kell bele, mert a feta eleve sós.

A sajtot kisebb darabokra vágom, és az egészet összeturmixolom.

Aki nem szereti a csípőset, az kihagyhatja az erőspistát. És természetesen a fűszerek is ízlés szerint változtathatók.

Az olívából annyit kell bele tenni, hogy kenhető, kb. körözött állaga legyen.

2010. jan. 16. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hummus


A csicseriborsobol keszult pure (pastetom?) taplalo, egeszseges es ha az ember egy jobbat fog ki, nem lehet letenni (a kanalat). Imhol egy sajat recept, amit egy volt munkahelyemen tanultam:


* Feltetlenul kell egy robotgep vagy egy nagyobb teljesitmenyu turmix!

15-20 deka csicseriborsot egy oran at fozok (elotte be lehet aztatni egy ejszakara, de anelkul is lehet), majd leszurom, hagyom hulni es berakom a robotgepbe.

Olajat (lehetoleg olivaolajat) adok hozza, narancs- es citromlevet (a frissen facsart a legjobb, a citromot celszeru hejastul ledaralni gyulomcs-centrifugaba, a lustabbak hasznalhatnak dobozos leveket), petrezselymet, koriandert, romai komenyt (cumin vagy cumin powder), sot es egy-ket gerezd fokhagymat. A geppel addig daralom, amig kremes allagu nem lesz. Ha a gep kuszkodik a masszaval, hozzaadok meg olajat es gyumolcslevet. A receptet lehet meg varialni friss spenottal, paprikaval.


Kivallo piritosra kenve.


jo etvagyat!

2010. jan. 16. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim válasza:
100%

1 kis konzerv májkérm (65 g-os

1 vagy fél tojás (tudom hülyén hangzik, hogy fél tojás XD)

1 ek mustár

1 ek tejföl

ezeket összekevered rákened a kenyérre és reszelsz rá sajtos! isteni tud lenni! de ha egy éjszakát hagyoda hűtőben állni, akkor összeérnek az ízek ésolyan kőrözött fílingje lesz,imádom! :D persze felvágottat meg mindent pakolhatsz rá! ;)

2010. szept. 30. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!