Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Előre pácolt hús (grillhús...

Előre pácolt hús (grillhús csirke is van meg sertés is) hogy érdemes a megsütni hogy a legfinomabb legyen? SOS 13/L

Figyelt kérdés
A szüleim Németo.ba vannak, grillezni akartam vettem előre pácolt húst, de ma meg esik, így nem tudok grillezni. Hogy érdemes megcsinálnom hogy finom legyen? Csak simán olajba kisütöm? Kérlek normális válaszokat ne akadjatok a részleteken fent... köszi

2015. máj. 11. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Mivel van pácolva?


Én nem olajban sütném, hanem sütőben. De kisütheted serpenyőben is, és csak egy picike olajat tegyél alá. Jó étvágyat

2015. máj. 11. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
A csirke zöldfűszeres a sertéstarja meg paprikás és barbecue-s (nem tudom hogy irjak)
2015. máj. 11. 16:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha tepsibe sütöd is a csirkéhez tegyél pici olajat.


Amúgy szerintem a legfinomabb úgy lenne, hogy a sütőt bekapcsolod ha van grill funkció vagy légkeverés akkor arra a rácsra teszed a husit, de a rácsa alá teszel egy tepsit, hogy ami csöpög abba csöpögjön.

2015. máj. 11. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Serpenyőben is simán kisütheted, kevés zsiradékot alátéve.

Nem kell sokáig sütni, oldalanként 3-4 perc, attól függően milyen vastagok. Villával ne szúrj bele, hanem húscsipesszel vagy lapáttal forgasd.

2015. máj. 11. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!