Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mandula helyett a marcipánba...

Mandula helyett a marcipánba lehet diót vagy barackmagot tenni és ha igen mennyi kell belőle?

Figyelt kérdés
2008. aug. 30. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:
A marcipán alapja a mandula, az adja meg a jellegzetes ízt.
2008. aug. 30. 22:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

A marcipán mandulából van, dióból nem tudsz csinálni, mert más az állaga, barackmagból tudsz hasonlót, de azt percipánnak hívják.

Amit nem mandulából készítesz, annak más lesz az íze és nem olyan jóól formázható.

2008. aug. 30. 22:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
A darált dió meg a mandula kb ugyan olyan állagu
2008. aug. 30. 22:18

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!