Miért írják, hogy a réteslapot konyharuhára kell tenni, amikor anélkül is jól fel lehet tekerni?
Figyelt kérdés
2015. nov. 10. 19:08
1/2 anonim válasza:
Szia!
Nedvesített konyharuhára, hogy ne száradjon ki olyan gyorsan.
Vannak lágyabb töltelékek amelynél nagyon praktikus, mert tartja a tésztát.
A készen kapható rétestészták többsége már valóban könnyebben kezelhető, de biztos ami biztos.
2/2 anonim válasza:
Szerintem is a nedvesítés, meg a régebbi réteslapok elég gyengék, szakadósak voltak. Szóval részben a hagyomány. Konyharuhával könnyebb a tepsibe is betenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!