Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért esik be a piskótám közepe?

Miért esik be a piskótám közepe?

Figyelt kérdés
Ez egy mákos piskóta tortalap. Eddig soha nem volt vele problémám pedig sokszor sütöttem de az elmúlt két alkalmmal sülés közben esett be a közepe pedig nem nyitogattam természetesen. Légkeverésesen sütöttem 180 fokon.
2015. dec. 15. 14:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Valószínűleg most alacsonyabb sikér tartalmú lisztet sikerült venni, mint mikor még jól ment. Ha amúgy az alapanyagokon és a technológián semmit nem változtattál.
2015. dec. 17. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!