Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítitek otthon,...

Hogyan készítitek otthon, tűzhelyen a sült szalonnát (nem bacon), hogy ne fröcsköljön, pattogjon összevissza?

Figyelt kérdés
2016. aug. 16. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
Lefedjük.
2016. aug. 16. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Serpenyőbe szépen sorba rakod a szalonnát a bacont is ugyan -igy készítem. Teszek rá egy sütőpapírt majd a sütő papira egy nehezéket ami lenyomja a szalonnát vagy bacont . Igy nem fröcsög és szép ropógosra sül. 4-5 perc oldalanként.
2016. aug. 16. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kicsi lángon, a legkisebbre véve, ha így sem jó, akkor fedő.
2016. aug. 16. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet kapni serpenyőre való rácsot, ami megakadályozza a zsír kifröccsenését, viszont a gőz/pára távozni tud, így nem fő, hanem sül a szalonna ( vagy más, zsíros hús. ilyent használunk.


[link]

2016. aug. 16. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!