Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hájas kacsacomb sütése?

Hájas kacsacomb sütése?

Figyelt kérdés

Sosem sütöttem kacsát, és ki szeretném probálni a narancsos kacsacombot.

Annyit tudok hogy bőrrel lefelé kell sütni és be kell vagdosni hogy kisüljön a zsír.


van egy füszerkeverékem, amivel be fogom pácolni meg narancslé és bor lesz alatta.

Ezek nem zavarják be a zsír kisülését?

Hány fokon kell sütni hogy szépen kisüljön.

Gázsütőről van szó.



2016. dec. 22. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes először lefedve párolni, hogy megpuhuljon, utána pirítani. Ha nagyon zsíros, vágj le a bőr széléből (én mindig le szoktam)
2016. dec. 22. 16:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

köszönöm,lenne akkor pontosítás miatt még kérdés mint amatőr háziasszony.

tepsiben lefedve puhitsam meg az emlitett szószban?(gondolom igen mert elötte nap bepácolnám)

és utána a pirítás része az csak simán a fólia levételével történik és a bőrös rész felűlre fordításával?

vagy ki kéne venni a sütőből és serpenyöben piritani a bőrén?(bár akkor gondolom megégne rajta a szaft.)

2016. dec. 22. 16:53
 3/4 anonim ***** válasza:
A szószban párolom, igen, a pirítás fólia levételét és átfordítást jelenti
2016. dec. 22. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)))
2016. dec. 23. 09:34

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!