Mézeskalács cukormázát mikor célszerű feltenni (íz miatt)?
Sziasztok!
Megsütöttem a mézeskalácsokat tegnap. Ma este díszíteném őket, de elbizonytalanodtam, hogy nem lesz-e büdös tojásszaga, vagy kellemetlen íze 24.-ére? A fehérjés cukros mázra gondolok.
Minden tapasztalatot, véleményt szívesen fogadok!
Miért lenne bármilyen szaga is?
Még a nyers tojás sem tudna megromlani, ha kiszárad - ezért is lehet pl. tojásport kapni, meg száraztésztát!
Mellesleg ha belegondolsz, hogy sokan évekig tartanak otthon emlékként mézeskalács-sziveket meg hasonlókat, akkor rájössz, hogy egyik sem lett bülös!
Köszönöm, így logikus igen. Csak "tojásfóbiám" van: mindig szagolgatom, ízlelgetem és egy ismerősömnél ettem egyszer kellemetlen tojás mellékízű mézeskalácsot. Ráadásul kismama is lesz a vendégségben, így fokozottan ügyelek.
De logikus igen :D köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!