Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért zár be a debreceni DiVino?

Miért zár be a debreceni DiVino?

Figyelt kérdés

Nem az volt, hogy Debrecen fénysebességel fejlődik? Második főváros meg ilyenek. Ez is attól van?

[link]



márc. 20. 01:06
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Ki tudja. Lehet más tervei vannak a tulajdonosnak.
márc. 20. 05:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap volt kérdés hogy miért zárt be xy hamburgerező.

Nyilván a rezsi is elviszi.

márc. 20. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Aki tud menekül ebből a városból. Hamarosan harapni lehet majd a mérgeket a levegőben és isten mentsen az esőzésektől. :(
márc. 20. 16:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim válasza:
25%

Ez egy magánvállalkozás, azt csinál vele a tulaj, amit akar. Miért nem tőle kérdezed meg?


Mindegy, a lényeg, hogy fideszezhettél egy jóízűt.

márc. 21. 06:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb vendéglátós helynek van egy természetes élettartama. Még rezsi nélkül is belefárad az ember egy évtized alatt.



Tudod milyen fárasztó tíz év vendéglátásban? Terelgetni a sok részeg, vandál, budiban kokózó idiótát? Éjszakázni? Nem járni nyaralni, mert ott a biznisz? Futkosni a beszállító után?

Megszervezni a dolgozókat, akik nagyrészt nem karrier szinten mosogatnak meg pincérkednek, csak 1-2 évet egyetel mellett?

márc. 21. 16:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim válasza:
76%
5: jajj jajj, meg ne sajnáljam az étterem tulajdonosokat, akik keresnek havi 300 milliót és a dolgozóknak adnak belőle 150.000-et arra fogva, hogy nekik os van kiadásuk, de hát a bérleti díj, rezsi stb. :D Micsoda hattttttalmas feladat megszervezniük mindent jajj ittenkém, szegény étterem tulajdonosok brühühü. :( Hajrá dolgozók, menjetek tüntetni!!
márc. 21. 17:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

6, Nyugi, én is csak a dolgozó vagyok, de ja, ez az amint láttam belülrôl. Kb ez van, nem szívszerelem hanem annyi pénzt akarnak kisajtolni amennyit csak lehet. 5-10 év alatt kitermeli amit akar, aztán hagyja a pitsába, mert ettől függetlenül még egy nyûgös szakma ez, bármilyen szinten.


Minek maradna benne, ha ezt a pénzt befektetheti olyasmibe, ahol nem kell alányalni a köznek, nincs romlékony áru, meg nem kell egy csomó változékony faktorral bajlódni.

Eladja az egész kócerájt névvel, séffel bútorral és köszöni jól járt.



A ritka kivétel az, ahol valami családi hagyaték a dolog, vagy nívója miatt marad ugyanabban a kézben. De ez a kivétel, nem a szabály.

márc. 21. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!