Ez mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Már egyszer felraktam ide, de most újraálmodtam.Akkor nem jött válasz:
A lényeg az, hogy egy szobában vagyok van egy ágy meg egy asztal.Az ágyban alszik a csajom.(Most nincs csajom de az álmomban van).
Én meg ülök egy nagyon szép fa asztalnál.Közelről látom a fa erezetét stb.Minőségi asztal.És ennél az asztalnál kortyolgatok ilyen bort.Nem tudom mifélét, csak azt h vöröset.
2011. okt. 26. 22:01
1/6 anonim válasza:
Azt jelenti hogy a csajod az agyban alszik, te az asztalnal ulsz, bort iszol.
2/6 anonim válasza:
Valami történni fog talán.
Minőségi asztal - talán koporsó az és a bor helyett vér van.
Jobban kellene vigyázni saját magadra, illetve nem is rólad van szó, hanem a szeretteidre.
3/6 anonim válasza:
Jah hát igen "de most újraálmodtam"!
5/6 anonim válasza:
Álmoskönyv szerint:
ágyban látni valakit = házasság
asztalt látni = öröm
vörös bort inni = rendkívüli szerencsét mutat
szobában ülni = furfangos terv
6/6 anonim válasza:
tehát egy furfangos tervvel összeházasodsz, boldog vagy a feleségeddel és közben szerencsésnek érzed magad. problem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!