Mit jelenthet az ha valaki folyamatosan megjelenik az álmadiban? Az álom lent.
Egy ideje egy személlyel álmodom, aki hirtelen elutazott külföldre, nem is tudtam róla, csak amikor már ott volt. Ez a személy fontos számomra, ugyanis egy alapítványnál tevékenykedünk együtt, önkéntesek vagyunk, és ez által elég jól megismerkedtünk a sráccal. Nagyon kedvelem őt, mint ember, nagyon jószívű és reális gondolkodésú, még rengeteg tulajdonságát tudnám felsorolni, de nem ez a lényeg:) Szóval szeretem mint embert nagyon.:) Igazából tetszik is, de ezt elfolytom, mert párkapcsolata van.
Egy ideje megjelenik az álmaimban, az utóbbi kettőre emlékszem inkább, először is hirtelen találkoztunk valahol, és nagyon megörültem neki rögtön megöleltem és mondtam hogy jöjjön el hozzám, beszéljünk. Az hogy eljött hozzám, az elég nagy lépés volt kapcsolatunkban, mert a szüleim nem ismerik őt egyébként. Szóval behoztam a szobámba és hatalmas rendetlenség fogadott, nagyon szégyeltem magam...és innen nem emlékszem tovább, a lényeg az hogy rendetlenség volt itthon, és készültünk menni valahová, késésben voltunk miattam....és szörnyű volt.
Az utóbbi álmom, az volt hogy ismét találkoztunk, és viccelődtem vele, ő megharagudt rám és nem volt hajlandó szóba állni velem:( én meg már megint nagyon mérges voltam magamra, mert nagyon vágytam a társaságára és megint nem tudtunk beszélni.
Talán lényeges információ az is, hogy mióta elutazott nem beszéltünk sajnos:(
Segítenétek ezt megfejteni nekem? Nagyon köszönöm, 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!