Nem èrtek valamit.Ha van reinkarnàciò, hogyan talàlkoznak a volt halotaikal ismerőseikel akik menyorszagban kerülnek halàl utan. Vagy nincs reikarnàciò?
#egészség #otthon #elektronikus eszköz #számítástechnika #reinkarnáció
Okos ember vagy, csak így tovább...
Miért úgy képzeled el, hogy rögtön egyik testből a másikba? Akinek halálközeli élménye is van, látja a testét maga fölött és egyéb élményei vannak. Sokan rálátnak az előző életeikre is, találkoznak lelkekkel akiket már a jelenlegi életük előtt ismertek meg.
Az alap állapot igazából az, hogy nincs tested. Csak ha van egy neked megfelelő lehetőség, akkor egy testre irányulva és vele azonosulva végig élsz egy materiális szerepet. Ezt csinálod most is.
Ezt a könyvet ajánlom a témában:
Dr. Joel L. Whitton - Joe Fisher: Létköz
Illetve halálközeli élményekről érdemes beszámolókat hallgatni, olvasni.
Könyvben pl. Jankovich István - Reinkarnáció
Ezekből lehet megérteni dolgokat, de egyébként tutit senki sem fog mondani, mert a spirituális állapot sokkal összetettebb és megfejthetetlenebb innen.
Az én elméletem:
Ha a tested meghal, a lelked újjászületik, ami 42 nap (vagy akörül) addig valahol van, esetleg nézheti az elhagyott családtagait is. Ha kb 50 napig jelentkezik akkor az lehet hogy a lelke még, teljes tudatában.
Ha meg nem tudom.. egy 1-2 éve vagy több éve halott embert lát valaki, akkor az már nem a lélek, hanem csak egy ilyen emlék lenyomat, ami ugyan tartalmazhat személyiségjegyeket az elhunytból, de az nem a lélek már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!