Hogyan tudnám kinyitni a harmadik szemem?
Figyelt kérdés
2022. jan. 14. 17:29
1/19 anonim válasza:
Hát, először is növesztened kellene egy harmadikat, aztán tudnál elkezdeni kísérletezni...
2/19 anonim válasza:
A harmadik szemed ott van a homlokod közepén.
Ha nem bírod magadtól kinyitni, óvatosan vágd körbe egy borotvapengével. Csak vigyázz, magába a szembe ne vág bele, mert akkor rögtön megvakulsz rá.
3/19 anonim válasza:
A harmadik szemed ott van a segged alján. Hogy kinyisd, csak nyomnod kell!
4/19 A kérdező kommentje:
Ennyi tudatlan embert sem láttam még
2022. jan. 14. 18:38
5/19 anonim válasza:
Csukd be a szemedet és lassan közelíts a homlokod felé a kezeddel és közben koncentrálj is rá , érezni fogsz egy nyomást és bizsergést. Én sajnos csak eddig jutottam még.
6/19 anonim válasza:
Kérdező ha olyan könnyű lenne kinyitni, akkor mindenki kinyitná magának. Te sem vagy éppen egy lángelme.
7/19 anonim válasza:
keress rá a googlen arra h eggyiptomi alkímia.csak egy két kép van. minden csakrához egy egyiptomi istennév van.
pl: a harmadik szemhez Ízisz. de van h Thot.
koncentrálj arra a területre és kántáld a nevet ahogyan a budhisták az OHHM-ot.
sokaknak mondtam már s nem hiszik s nem is csinálják. tehát nem trollkodom.
8/19 Grimfox válasza:
5. Az az auraérzékelés egyik gyakorlata. Igazából nem sokat lendít a harmadik szemmel kapcsolatban. De amit írtál, az legalább témába vág. Nem értem miért lettél lepontozva.
9/19 anonim válasza:
5. Kipróbáltam. Feljebb van, mint gondoltam volna.
10/19 Grimfox válasza:
Ha érdekesnek találod, esetleg próbáld ki a kutacsnál, a fejtetőn is. Vagy a "szívgödörnél", a szegycsontnál a mellkason. Ezek mind érzékeny zónák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!