Hogyan kezdtél el hinni a Titokban?
Tudod, ha ez a "Titok" igy mukodne, akkor nem itt tartana a fold lakossaga, ahol jelenleg tart.
Inkabb a sorsodat fogadd el, es ami nem igazan mukodik, akkor azt kell megoldanod.
Nincs penzed tanulasra? Keress valami munkat, es tanulj estin pl. ez a megoldas.
Neked kell megteremti azt a lehetoseget, hogy tanulni tudj!
Az a baj, hogy a legtöbben azt hiszik, hogy "tudom a titkot, olyan vagyok mint a mágnes, oszt ülhetek a valagamon".
Félreértik. A sült galamb nem repül a szádba. A titok valódi üzenete az, hogy nézd optimistán a világot, lásd meg a lehetőségeket! Mindezt leöntik egy adag NewAge dumával, és hipp-hopp, tele van a szerzők zsebe....
Ettől függetlenül szerintem működik a dolog, mert elveszi a figyelmed az önpusztító gondolatoktól, amik frusztrálnak (pl. "nincs pénzem jajjajjaj, nincs munkám jajjajaj") és a sopánkodás helyett inkább megoldásokat kezd az ember keresni.
Pl. ismerősöm mióta "bevonzz" mindent azóta tényleg előléptették, és 3x annyit keres. Ez szerintem inkább az aktív, kitartó és céltudatos hozzáállásnak köszönhető, de a titok nélkül nem lett volna aktív, kitartó és céltudatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!