Egy asztrológus megcsinálta a horoszkópelemzésem, de további összeget kéne fizetnem ahhoz, hogy érthetően lefordítsa nekem. Ezeket az adatokat kaptam. Valamit tudtok mondani róla? Megérné fizetni az asztrológusnak?
Uránusz Konjunkció Neptunusz
Hold Konjunkció Mars
Merkúr Szembenállás Plútó
Nap Szembenállás AS
Szaturnusz Szembenállás MC
Mars kvadrát AS
Neptunusz kvadrát MC
Nap kvadrát Hold
Nap kvadrát Mars
Vénusz kvadrát Szaturnusz
Nap trigon Jupiter
Merkúr trigon Uránusz
Mars trigon Neptunusz
Jupiter trigon MC
Nap trigon MC
Merkúr trigon Neptunusz
Nap Szextil Szaturnusz
Jupiter Szextil Szaturnusz
Neptunusz Szextil Plútó
Uránusz Szextil Plútó
Jupiter Szextil AS
Hold Qincunx Szaturnusz
Vénusz Qincunx Uránusz
Szaturnusz Szeszkvikvadrát Plútó
Nap Szeszkvikvadrát Uránusz
Mars BiQuintile Jupiter
Vénusz BiQuintile Plútó
Mars Semi-szextil MC
Igazából nekem ez mind kínai, de nem tudom kiadjak e megint több tízezer forintot. Szerintetek?
Persze, hogy nem érné meg. Az asztrológia butaság.
De eleve mit remélsz tőle? Mivel lenne jobb az életed, ha megkapnád ezt az elemzést? Miben segítene ez neked?
Amit mondott az kb,mintha elmennél a körzeti orvoshoz,aki a tüdőgyulladás helyett azt mondaná neked,hogy: pulmonális flamabiled van és ha meg akarod tudni magyarul,akkor még többet fizessél.
Úgyhogy ez egy csaló,egyébként amit leírtál ezt egy csomó ingyen internetes program kiadja.Nyilván ezt is csinálta ő is jó sok pénzért.Tedd fel a netre,ne vágjon át több embert!
Hogy hihetsz az ilyenekben? ._.
Buta buta buta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!