Látás javítás ezotérikus/spirituális téren?
A második csak marhul, de okkal, nincs ezoterikus vagy spirituális látás javítás (és más sem).
Luci szemüvege bár jónak tűnik csak szemfényvesztés. :) Ez esetben szó szerint is, ahogy a leírásában olvashatod, de a lényeg hogy attól nem lesz jobb a szemed. Nem véletlen hogy rákeresve a neten csak mindenfélét áruló boltokban kapható és egy valódi találat sincs szemészeti alkalmazásáról. A csábereje abban rejlik hogy az egyébként filléres szemüvegen lévő lyukakon csak egy irányból jön át a fény és ezáltal a rosszul fókuszáló szem kevésbé szórja szét azokat, ugyanis a beeső fények szöge hasonló. Ettől élesebben lát az ember. Ezt egy sima papírral is megcsinálhatod, tűvel vagy valami vékony szúróeszközzel üss rajta egy kicsi lyukat és azon keresztül élesebben fogsz látni, mivel kevesebb és azonos irányból érkező fény jut a szemedbe.
Közben megtaláltam erről egy szemész véleményét:
Én próbáltam, viszont jelentéktelen időt és rendszertelenül ritkán.
Tapasztalatom, hogy utána nem éreztem annyira fáradtnak a szemem, mint mielőtt felvettem volna. Ennek persze más oka is lehet.
Zavaró kicsit a sok lyuk, de tényleg sokkal élesebb vele a kép, amíg a fejeden van.
"Tapasztalatom, hogy utána nem éreztem annyira fáradtnak a szemem, mint mielőtt felvettem volna."
Arra tudok gondolni, hogy mivel a lyuk elvégezte a szemed helyett a "fókuszálást", a szemed kevésbé végezte a szokásos fókuszálást, azaz pihentetted. De ez csak kósza ötlet.
szemet gyógyítani a legnehezebb műveletek egyike.
Kitartással, gyakorlással és szokás kialakításával meg lehet oldani.
hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!