A jóslás melyik fajtája vált be nektek igazán? Mármint h. miből jósoltak nektek (pl. tenyér, kártya, stb. ), ami aztán tényleg bekövetkezett, megtörtént?
Nekem kártyából jósoltak, de úgy, hogy nem is tudtam róla, mármint én akkor nem voltam ott, akkor épp 130 km-re tartózkodtam attól, aki jósolt nekem, és aznap elmondta nekem telefonon mit jósolt, azt, h belép valaki az életembe, és meg is valósult - rá pár napra összejöttem életem nagy szerelmével, akivel azóta már együtt is élek, szeretem Őt nagyon és Ő is engem! Egyébként megjegyezném, hogy csak akkor sikerülhet úgy jósolni valakinek, hogy nincs ott az illető személy, ha az aki jósol, nagyon rá van hangolódni arra a személyre, akinek jósol, meg érdekli is, hogy mi van vele!
25/N
Nekem a legjobb barátnőm kezdett el cigánykártyából jósolni tanulni a nyáron, elmentem hozzá gyakorolni. Olyan emberekről kellett feltennem kérdéseket, akiket ő nem ismer (nem volt nehéz, mivel már nem egy városban tanulunk), és én tudom a választ. Egyszer sem tévesztett, pedig nem egyszerű dolgokat kérdeztem, hanem olyanokat, ahol a válasz eléggé meghökkentő, néha már szinte elképzelhetetlen.
Utána nekem jósolt, mondott olyan dolgokat, amikor a jelent nézte, amiket még nem meséltem el neki, aznap akartam. A jövőnél is amit mondott és nem tettem ellene, bekövetkezett.
Előtte sose voltam jósoltatni, nem is mentem volna, ha ő nem kezdi el tanulni.
Bármilyen "jóslásról" tudni kell, hogy az az adott percben fennálló körülmények alapján várható. Tehát arra nagyon jó lehet, hogy felhívja a figyelmet olyan eseményekre, amelyek bekövetkezhetnek, HA NEM TESZEL VALAMIT!
Abban a percben, amikor valamit cselekedtél, a fennálló körülmények megváltoztak, és a várható végkifejlet is teljesen más lesz.
Pl. azt jósolja valaki, hogy a házad kéménye a fejedre fog dőlni. Ha nem teszel semmi, símán bekövetkezhet!
Ha viszont kimégy az udvarra, megnézed, és hívsz egy mestert, aki megjavítja = a körülményeket megváltoztattad, így az előre jósolt esemény nem fog bekövetkezni.
Nekem azt jósolták, hogy ha tanulok, akkor nem fogok az ilyen hülyeségekben hinni.
És bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!