Beleszerettem valakibe, akibe nem lenne szabad. Hogy szerethetnék ki belőle?
Figyelt kérdés
Van olyan varázslat, ami segítene, vagy bebeszéljem magamnak, hogy "nem szeretem" meg ilyenek?2012. nov. 19. 22:35
1/6 anonim válasza:
lépj be a francia idegenlégióba, ilyenkor ezt teszik
2/6 anonim válasza:
szerintem erre nincs megoldás, csak az idő.....amúgy meg attól függ hogy miért nem szabad??
3/6 anonim válasza:
ha beleszerettél akkor valamit érzelmileg meg kell vele tapasztalnod. ha menekülsz az érzelmeid elől akkor nem fogsz tudni tovább lépni
4/6 anonim válasza:
hallgass a szívedre, és ne fékezd magadat.
az életet megélni kell és nem menekülni előle!
zúzzzááássss
5/6 anonim válasza:
Kettes, ha mondjuk minden nap látja sokra megy az idővel... Továbbá aki varázslatokban hisz hisz a szerelemben is, ergó beleszeret mindenkibe, mert naív és önismerethiányos, mint állat és persze gyerek. Varázslat? Önismeret-fejlesztés! Az a te varázslatod, kedves kérdező. Komolyan.
6/6 A kérdező kommentje:
Sokra mentem az utóbbi válasszal, mondhatom. Amúgy varázslatokban nem hiszek, de ha esetleg mégis segítene, akkor talán...
2012. dec. 4. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!