Hol találhatnék olyan budapesti fiatalokat, akikkel körbe tudnánk nézni állítólag átkozott, kísértet járta helyeken?
Figyelt kérdés
Engem nagyon érdekel az ilyesmi. És azért fiatalokat keresek, mert én is a 20-as éveimben járok és gondolom azonos korúak jobban megértik egymást.2018. márc. 15. 20:06
1/22 Satan is my bitch :/ válasza:
És ilyen téren mégis miben kellene egyetértésre lelnetek?
2/22 A kérdező kommentje:
Mint ismerősi társaság jönnénk ki jobban, ha közel egyidősek lennénk.
Én legalábbis azt tapasztaltam, hogy könnyebben elbeszélgetek velem hasonló korúakkal.
2018. márc. 16. 11:08
4/22 anonim válasza:
Engem érdekel az ilyesmi,benne lennék.
5/22 anonim válasza:
Scooby doby doo where are you..... Lalalalala....😂
Rejtély Rt csapatot akarsz alakítani ?
6/22 anonim válasza:
Amúgy viccet félretéve. Engem érdekelne a dolog csak sajnos nem vagyok pesti . Remélem találsz valakiket.
Utolsó voltam.
7/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást!:)
2018. márc. 16. 21:24
8/22 anonim válasza:
Itt találhatsz, ez engem is érdekelne és régebb óta gondolkodom rajta, hogy jó lenne egy ilyen baráti kör - ami egyelőre nincs.
9/22 anonim válasza:
Jaaaj. Vigyázz mit csinálsz, mert ezekkel nem szabad szórakozni.. Ha igazán érdekel inkább olvasgass róla, de abba mi a jó, hogy szegény pihenő lelkeket felrázod az ő területükön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!