Hol tudnék ogrékkal találkozni Kecskemét környékén?
Figyelt kérdés
Valaki látott már arra néhányat?2020. okt. 12. 18:44
11/19 A kérdező kommentje:
Kuglófember?
2020. okt. 12. 19:30
12/19 anonim válasza:
Az nem sima kuglófember,hanem Érmelléki Kuglófember.
Nagy betűvel!
Nézz után.a
13/19 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget te zöldet kapsz.
2020. okt. 12. 19:38
14/19 anonim válasza:
15/19 Hazerej_a_vihardémon válasza:
Arra leginkább ezekkel találkozhatsz:
Kecskeméti Kecskaúr
Kecskeméti Kecskeember
Kecskeméti Pacman
Kecskeméti Szilvaember
meg persze előfordulhat ez-az, a loúkkal különösen vigyázz mert ha nincs nálad veccő akkor akkor.... akkor az nem végződik jól számodra!
16/19 anonim válasza:
Kérdező, még mindig imádlak. Nem gondoltam volna, hogy újra összefutunk. Örülök, hogy sikerült rájönnöd, hogy mit hallottál múltkor az erdőben. Én 3.világháborút hirdető démonra tippeltem de örülök, hogy a szakemberektől sikerült megtudnod az igazat.
Sok sikert az ogre kereséshez.
17/19 anonim válasza:
Kérdező ha szeretnéd felmegyek, és láthatsz egyet.
Ha esetleg egy másik ogre is van fent gyakorin keresem a Fionámat!
18/19 anonim válasza:
Kecskeméten a Kórház utca és környékén élnek ilyen egzotikusabb lények. Főleg orkok, de szerintem ogre is van.
19/19 anonim válasza:
Tinderen húzd oldalra a közeledben lévő összeset, és találkozz velük. Szeretnek utazni is, hozzám simán eljöttek máshonnan is, de ne kérdezd meg, hogy itt vannak-e már. Azt gyűlölik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!