Az Eu azért szüntette be az emberek haszonállat tartását,mert sokan a disznótorok alkalmával a véráldozattal sikereket tudtak elérni az életben?
Nagyapám van előttem, természetközeli ember volt mindig.Sokszor mondta mikor disznótor volt, hogy bizonyos belsőségek mikor abálódtak az üstben a hurkának, disznósajtnak,hogy ezeknek a füstje az égieknek száll fel hogy a következő évben is sikeresek legyünk.
Vagy mikor az őszi veteményes vagy terménybetakarításnál volt növényégetés, volt annak is egy feelingje, akkor is mindig mondta a természetnek is vissza kell adni amit adott, hogy adjon a legközelebb is bőséggel.
Az eu megpróbálta a haszonállat tartást és otthoni nagyobb zöldségtermelési kedvet az embereknek visszaszorítani.
Így egyre kevesebb ember él természettudatosan.
Ezek a növény és állatáldozatok régen hozzájárultak ahhoz hogy azok az emberek, akik bemutatták következő évben is gazdagságban és bőségben éljenek?
Link hogy be lett tiltva?
Amúgy meg szerintem pont nem érdekli őket hogy néhány pogány nem létező dolgoknak vért áldoz fel
"Ezek a növény és állatáldozatok régen hozzájárultak ahhoz hogy azok az emberek, akik bemutatták következő évben is gazdagságban és bőségben éljenek?"
Nagyapád gazdagságban és bőségben élt?
Igen,jómódban éltünk.
Mindig azt mondta a mezőgazdaság olyan kicsiben, mintha az egész bolygóval törődnénk, csak mi kicsiben csináljuk.
Szüleim is örököltek utána,meg mi a tesómmal, ránk is hagyott sok mindent.
Ugyanezt folytatom én is, amilyen nevelést kaptunk.
Csak nem értem miért nem így élnek, mikor van kertes házuk is, és csak a füvet locsolgatják, meg napoznak a kertben.
Nem mindenki akar és van ideje gazdaságot tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!