Itt ülök a buszon Vácról hazafelé és egy pingvin állandóan engem nez és beszél hozzám, de nem értem?
Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 21:54
11/18 anonim válasza:
Pingin? Egy buszon Budapesten? És Lenin a neve? És beszél? :O Én meg Lenin nevű kutyáról hallottam na ehhez mit szólsz?
És ha már tényleg találkoztál egy pinginnel a buszon és melléd ült a többi ember is látta őt vagy csak te? És le tudod írni fonetikusan, hogy mit beszélt?
12/18 anonim válasza:
Akkor a kutat közösen használhatjátok !
13/18 A kérdező kommentje:
húha... mi volt velem...
2013. jún. 11. 15:00
14/18 anonim válasza:
Semmi különös,egy ártatlan kis pingvin. Hát olyan nagy ügy, hogy Vácott volt dolga?
16/18 anonim válasza:
Lenin és pingvin? Hát ismerem! Hozzám tert, csak biztos eltévedtt! Üzenem neki, hogy ne arra menjen, mert az az út szar!
17/18 anonim válasza:
Orv diagnózist állitok fel: idiopathia, és ez a pingvin látomás psyhiátriai kezelést igényel a lakhelyéhez legközelebbi elmeosztályon.
18/18 anonim válasza:
Sürgősen tanulj meg pingvinül, mert az is lehet, hogy át akarja venni a világuralmat. Soha nem lehet náluk tudni. Egyébként pedig kifáradt szegény a sok repüléstől, biztos azt meséli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!