Mit szóltok, hogy a napokban nyilvánosságra hozták, a Roswelli ufókatasztrófa eddig titkosított jelentései nagy részét? És mit szóltok, szkeptikusok?
Mindent "nyilvánosságra" lehet hozni. A valódiságáról senki nem tud meggyőződni. Ez más témákban is így van.
Ami érdekes,hogy azóta miért nincsenek ilyen hiteles észlelések?
Olvastad? én igen. nem "jelentéseinek nagy része" egy jelentés ami 4 oldal.
Ez egy 16 évvel később készült beszámoló, ahol valaki aki nem látott semmit elmondja,hogy neki mit meséltek az emberek. Bizonyíték, vagy valami, amit a saját szemével látott volna, az semmi.
Ennél még az is több volt, ami már eddig is nyilvános volt.
Nincs jelentősége sajnos, bárcsak lenne,
Az embereknek tüntetniük kellene, hogy igen? Tényleg leeset valami, akkor látni akarjuk azt, mert az nem a kormányé és nem másé hanem az egész emberiségé...
De senki nem fog ezért utána járni, mivel a saját bolygónkon rabok vagyunk, sajnos,...
Nem vagyunk szabad emberek, 1 meg 1 millió dologtól függünk sajnos pl: bankok, hivatalok, intézmények, pénz, egészség, étel, rendszerek, jogok, alkotmány....
Szóval elég sok mindentől, szóval hiába tették nyilvánosságra sajnos... :( nincs értelme az a baj.
18:34
tudod a wikipédiát bárki irhatja így sok hülyeség is van rajta szóval wikipédiában se bizál akkor már.
Az ilyen és ehhez hasonló témák mindenkinek a saját hitére vannak bízva. Nehéz, sőt szinte lehetetlen az, hogy az emberek meggyőzzék egymást az igazságról; sőt hát éppen az igazság a kérdés! Ha tudnánk, akkor mindenki ugyanabban hinne.
Ez kb. olyan, mint az összes úgymond "nagy kérdés", amely megosztja az embereket: van-e Isten és angyalok, létezett-e Jézus, és ha igen, akkor ki volt valójában; aztán mi történik a halál után; létezik-e reinkarnáció; vannak-e kísértetek; létezett-e Atlantisz, Lemúria és a többi elveszett civilizáció; kik építették a piramisokat világszerte; mik azok a rejtélyes "alakzatok" a Marson; mi a Nibiru bolygó, és létezik-e egyáltalán; kik azok az annunakik és a "hüllőlények"; van-e háttérhatalom; kik, hogyan, mikor és miért készítették a gabonaköröket, kristálykoponyákat és így tovább.
De ha egy egyszerű logikával gondolkozunk, felvetődik egy kérdés: ha ez az egész Roswell-ügy nem igaz, akkor miért titkolóznak hosszú évtizedeken keresztül?! Miért ködösítenek?! Megfigyeltem, hogy szinte az összes ilyen témában ugyanez a mechanizmus működik sajnos. Az embereknek joguk van tudni az igazságról. De bizonyára vannak szép számmal olyan emberek, akik már tudják az igazságokat ezekről a dolgokról; tehát életünk nagy kérdéseiről. Én azt is simán elképzelhetőnek tartom, hogy az emberiséggel már sok ezer éve a bolondját járatják.
Aztán a másik dolog: mindezek ellenére, hogy ez ennyire zavaros ügy, jó dolog keresni az igazságot, mert az ember egy kíváncsi természetű lény. Maga a keresés a lényeg, amely kizökkent a hétköznapi élet szürkeségéból, a mindennapi élet gondjaiból. Mindenki tudja, hogy mennyire kegyetlen, aljas világban élünk, és jó ezen felülemelkedni egy kicsit. Mindenki kidolgozhatja a neki tetsző elméletet, és már az is óriási dolog, ha valamelyik ilyen témában a sok-sok információból az ember fel tud állítani magának egy rendszert, amit valószínűnek tart, és abban hinni tud. Hiszen ahogyan szokták mondani: mit ér az ember hit nélkül? És ez nemcsak
Most látom, hogy be sem fejeztem, amit írtam.
Tehát ez nemcsak hagyományos, egyházi, vallásos hitre vonatkozik, hanem bármire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!