Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook társkereső vélemények? Ciki ilyen vagy hasonló társkeresőkre regisztrálni? Van értelme?
Nekem ciki lenne ha minden jott ment ismerősöm azt látná hogy tarskeresőkön vergődöm mikozben mindenki házasságban szerelemben meg stb
Ez a probléma nekem a face társkeresővel hogy fel kell vállalni mindenki előtt. Mert látják milyen csoportokban vagy, esetleg infokat is kikuldenek hogy csatlakozz mert x ismerősöd is ezt használja, plane ismerősbe futni azon pl volt oszttársba is gáz lenne, mert azok mindog azzal kezdik hogy kiröhögnek gunyolnak
A facen pl pont az a jó, hogy az ismerőseidet nem dobja fel :D
amúgy szörnyű ez az ismerkedés, de manapság szerintem alapból nehezen lehet. Nekem mindig is nehezebben ment, elég magas vagyok, manapság pedig a férfiak nem nőnek olyan nagyra :(
Én pl nem járok bulizni, munkahelyen kizárt, a barátaim már mind családosok, ők nem nagyon tudnak új társaságot bemutatni :/ több kapcsolatom is alakult már ki hasonló oldalakon, de teljesen személytelenül indul, illetve sokszor nagy a csalódás, ha máshogyan beszél/ gesztikulál mint ahogy elképzeljük
És az miért baj, ha az ismerőseid megtudják, hogy ismerkedsz? Ha az én ismerőseimet nézem, alig tudnék olyat mondani aki sosem ismerkedett még társkereső oldalakon (akár férfiről, akár nőről van szó).
Nekem a faces társkeresővel az a bajom, mint a tinderrel. Hogy csak akkor lehet ráírni a másikra, ha visszajelölt téged. Magyarán ha van matche már 5 emberrel és azokkal beszélget, hiába tetszik neked, nem tudsz vele kapcsolatba kerülni. Badoon legalább tudsz írni és elolvassa akkor is, ha már 5 másik emberrel beszélget. Aztán ha szimpatikus vagy neki, vissza is ír (és lehet jobb leszel, mint a másik 5). Facen és tinderen ez kizárt. Amíg nem jelöl be, nincs semmi.
És ugye ennek a jelölős dolognak pont ez a baja. Ez tényleg egy húspiac. Minél tökéletesebb képet kell feltenni, hogy legyen esélyed. Csak a külsőségekről szól. Badoo-n viszont már jártam úgy, hogy mondta a csaj, hogy külső alapján nem feltétlenül vagyok az esete, de a szövegem annyira megnyerte, hogy visszaírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!