Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire tekintheto onzosegnek, ha egy 36 eves nem akar gyereket a parjaval mert nincs meg ra az anyagi fedezet (fejenkent 200-300 kozotti netto diplomaskent)?
Mint írtam, nálunk a faluban és a szomszéd kisvárosban SEM kapható lakható ingatlan 20-ért.
Mindegy, nagyon eltértünk a kérdéstől.
Elérhető távra van, 1-3 óra (járműtől függően), de éppen erre gondoltam, vidéken is csak az olcsó ahol nem nagyon van meló. Szegedről nem sokat tudok, de Győrből inkább az osztrákokhoz, Debrecenből meg inkább Pestre költözött már minden ismerősöm (aki nem, annak tervben van), mert nincs meló. Épp erről beszéltem.
Fél millából havonta nincs keret a gyerekre???
Kifogás szaga van. Ez tényleg csak akkor elfogadható, ha valami nagyra kell felre tenni, pl. házat/lakást akar.
Mért lenne kifogás?
Nem mindenki akar az igényéből lejjebb adni
Ha csak kifogás, akkor miért akartak támogatást meg hitelmoratóriumot meg 100% táppénzt meg egyebeket a járvány alatt a kisgyerekükkel otthon maradó szülők?
Miért van törvény arra, hogy hogy lehet, hogy nem lehet kilakoltatni kisgyerekes családot?
Hiszen ezek mind "csak kifogások", az ember simán szül magának egy lakást a gyerek mellé, ugyan már. :))))
47 Az hogy nem akar lejjebb adni az igényiből az ok és nem kifogás.
Aki nem akar az nem akkor és kész. Nem kell hozzá még ok se mindenki szabad ember.
44. Amúgy ami a munka helyzetet illeti, Győrben 2,21, Debrecenben 5,1, míg Szegeden 2,91 százalék a munkanélküliség. Ezek most tavaly őszi adatok. Egyébként a megyeszékhelyek rangsora a következő:
1. Győr: 2,21
2. Budapest: 2,6
3. Veszprém: 2,66
4. Szeged: 2,91
5. Székesfehérvár: 3,26
6. Szombathely: 3,96
7. Nyíregyháza: 4,04
8. Tatabánya: 4,24
9. Kecskemét: 4,25
10. Szekszárd: 5,06
11. Debrecen: 5,1
12. Zalaegerszeg: 5,19
13. Békéscsaba: 5,24
14. Kaposvár: 5,51
15. Pécs: 5,56
16. Miskolc: 5,61
17. Eger: 5,78
18. Szolnok: 6,15
19. Salgótarján: 10,35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!