Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, titeket ismerkedésnél zavar, ha egy lány/nő 190cm magas? Nehezebben kezdeményeztek egy ilyen lánynál vagy inkább nem is akartok, vagy pedig nem okoz problémát?
Én is akkora vagyok így nem zavar.
Remélem hogy mellbe és fenékbe nem hasonlítunk :D
180 alatt vagyok, de a szexpartnerem 180 körüli
komolyabbat nem kezdeményeznék 190-es lánnyal az biztos, de NAGYON kicsi esély van arra, hogy ha úgy alakulnának a dolgok egy ilyen lánnyal, akkor többről is lehet szó
Én 197 cm vagyok és voltam már 190 cm magas lánnyal. Nem volt rossz vele a magasság szempontjából egyáltalán. Sőt páromnak kifejezetten egy magas nőt tudok elképzelni inkább (bár a 190 tényleg ritka, általában 175-185 jut eszembe).
Viszont azt veszem észre a magas nőket sokszor nem érdekli a férfi magassága és a magas nők simán összejönnek velük egy magas pasival. Pl. volt, hogy hajtottam már 180 cm magas lányra és ő összejött egy 180 cm magas sráccal "helyettem". Szóval néha ez miatt már pont nem kezdeményezek magas lányoknál, mert arra gondolok lehet őket nem is vonzza külön a dolog, hogy magas párjuk legyen. Sok magas csajt látok vele egy magas közepes magasságú sráccal.
Engem nem zavarna, én is majdnem annyi vagyok, plusz hozzá 110 kiló.
Szóval nincsenek komplexusaim!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!