Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a hibás? Hogy lehetne megoldani 9 éve van szeretőm, mindenen össze tudunk veszni vitatkozunk nem tudunk eldönteni hogy mi lenne a helyes heti szakitások vanak de mindig kibékülünk de a probléma ugyan az.
Én is alig a mondataidat.
9 év szeretői viszony… húú, te. Erre nehéz bármi okosat írni.
#3 Ö minden nap hív, Viberen napokig vitatkozunk mindenki hajcsa a saját igazát, én nem szoktam keresni csak Ö engem
És az ki maradt hogy mind kettönknek van kapcsolata
Én csak 1 évet bírtam ilyennel akivel semmi közös élmény nincs szinte mert annyira ontro és ez mellett önző volt, aludni ő sem akart egxutt de rávette magát, de hátat forditva aludt mert neki úgy a lényelmes.
Aztán amikor egy másik pasi elhalmozott egy nap is ezer élménnyel prpgrammal haveri kötével minden nap, minőségi túltengő érzelmekkel, akkot jöttem rá hogy én eddig egy pokolban éltem a màsik mellett.
Nem értem minek tűrted te ezt 9 évig?
Én már 1 év mulva is úgy ittam a kövi barátom szerelmét rajongását, , mint szomjazó a vizet sivatagban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!